مِتــــی و تهیه شور و ترشی

چند وقت بود که می خواستم ترشی درست کنم. بلاخره خان داداش جان لوازم ترشی رو خرید و شروع کردیم به پاک کردن و خورد کردن اون‌ها. وقتی همه چیزهایی که قرار بود تبدیل به ترشی بشن خورد، شسته و خشک شدن، یه مشورتی با گوگل جان کردم که ببینم چطور این مواد خورد شده را باید تبدیل به شور و یا ترشی کنم.

تهیه شور:

 گوگل جان گفت که: "آب و نمک و یه کم سرکه رو باهم بجوشون و بذار سرد بشه، مواد دیگه هم اگه کاملا خشک باشن دیگه مطمئن باش که کپک نمیزنه". از اونجایی که من از طعم و بوی سرکه خوشم نمیاد، تصمیم گرفتم یکم نوآوری به خرج بدم و بجای سرکه، آبغوره ریختم. خلاصــــــــــــــه ... بعد از چند روز دیدم انگار شورها داره کپک میزنه ... ناراحت. روحیه ام را از دست ندادم. تسلیم نشدم و فوری دوباره آب و نمک و سرکه + کمی طعم دهنده مثل نعناع و ترخون خشک، کمی زیره و چیزهای دیگه جوشوندم و آب شوری را عوض کردم. الان دیگه شورها کلی خوشمزه شدن و کپک هم نزدن لبخند. احتمالا سرکه مانع کپک زدن میشه سوال.

تهیه ترشی:

پیش خودم گفتم، بابا ترشی درست کردن که کاری نداره، سرکه میریزیم روی مواد و خوب میشه دیگه. و به این ترتیب با گوگل مشورتی نکردم. بعد گفتم اینکه گل کلم ترشی زرده، حتما توی ترشی زعفران میریزن. خلاصــــه زعفران دم کردم و با سرکه قاطی کردم و ریختم روی مواد. بعد از چند روز که بهش سر زدم دیدم اصلا خوش بو نشده و هوس انگیز نیست آخ. دوباره دست به دامان گوگل جان شدم. به پیشنهاد گوگل جان سرکه را با تمر هندی قاطی کردم، از صافی رد کردم که هسته های تمرهندی جدا بشه، بهش ادویه ترشی و زردچوبه (نیشخند) اضافه کردم، سرکه‌های زعفرونی قبلی را ریختم دور و این سرکه جدید رو ریختم روی ترشی.

اینم نتیجه کار:

--------------------------------------

پ ن:

  • مشورت در هر کاری لازمه.
  • تندی ترشی و شور از فلفل های قرمز کوچولویی تامین شد که مِتــــی جان توی باغچه ی کوچیکش پرورش داده.
  • زردی ترشی از زردچوبه هست نه زعفران نیشخند.
/ 13 نظر / 5 بازدید
نمایش نظرات قبلی
آفتاب

بعد آخ ِ زعفرون : خخخخخ

آفتاب

تو شوهرت رو ورشکست می کنی ... بذار پیدا شه ... اره اول مشورت کن ... گناه دارن بقیه ..پولشون هیچی جونشون رو لازم دارن والا ...

آفتاب

پس سرما خوردگیت خوب شد

آفتاب

تو پرانتز بگم که یه دختر عمه دارم ... آخی فوق زمین شناسی خونده .... با معدل بالا .. کار پیدا نکرد ... تو خونه ترشی میندازه میفروشه ... همین کار هم من نمی کنم( ایکون انگل جامعه)

آفتاب

چندتا نظر شد :دی

نلی

آفرین چه دخمل باسلیقه ای

zardaloo

bah bahhhh [دست][قلب] dige dare vaghtesh mishe [نیشخند] * Meti asan haal nemide. to bayad Mati bashi :D :D hey naya alaki kasre bezar zire mim. ma hamoon Mati mikhoonim.

فائقه

الهــــــی... چه جالب [نیشخند] ادم تا کاریو خودش انجام نده و تجربه نکنه,, یاد نمیگیره. [لبخند]

شادی

به به چه کدبانویی، چه ترشی ای، چه شوری، آدم دلش می خواد...[خوشمزه]

هامان

چه هوس برانگیزه متی جان[لبخند]